Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig

Jag ler
och låtsas vara ok.
Jag lyssnar på prat om roliga grejer
och skrattar
Med tårögda ögon
som ingen ser.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-12-26 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace