Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtvivlan

Den isande, sugande känslan i bröstet
Ett vitt oljud
Vad är det?
Hjärtat skriker efter något
aldrig känt
En desperat längtan
abstrakt
omöjligt
icke existentiellt
Det jag söker
finns inte
längre
Lär mig finna frid i panik
Lär mig finna frid i ekande tomhet
och frusen förtvivlan.
Passiv apati
Sprängd inifrån likt av istappar
Knivar
Metalliskt skärande
osynliga
omöjliga
men jag känner dem.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-12-26 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace