Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hat

Ibland känner jag
En längtan att
Förtära
Förgöra
Allt som är dig kärt
Skulden kväver mig i mina spår
Du skrattar åt mig
Jag såg rolig ut.




Fri vers av Dr_Peace
Läst 77 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace