Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Muistoja" - " Minnen"


Äidin huoli - Mammas bekymmer

 

No olikos siellä

sitä ruokoo 

että saat sinäkii.

 

Ja onkos tua poikakaa

syöny vielä mittää.

 

Missähän se tyttöki nyt on... no kyllä se tässä käv

 

Ja mihin ne o vieneet sen pikku poijan. Minä sitä tässä oon paimentannu.

 

 

-

 

 

Finns det någon mat

så du också kan få

 

Har inte den där pojken ätit någonting ännu...

 

Och var är flickan nu igen 

  - hon tittade ju in här

 

Och vart har dom tagit

Lillpojken då

Jag brukar ju ta hand om honom




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-01-12 10:33



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Äidin huoli on rakkautta.
2021-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP