Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Det är så här jag känner"


Jag kan förkroppligsa den där dikten
för dig under ett pseudonym.
eller helt "Into the wild"
Bekänna mina synder framför dina symtom.
Ge dig komplimanger tills jag förblöder.
När du har skrivkramp.
Stretcha och yoga ut alla känslorna


Men jag kan inte föra ditt hjärtas talan
När du är stum eller utom dig själv
Jag kan bara förkunna att:
“Det är så här jag känner för dig”
“Det är så här jag tänker om dig”


Och om du... på nåt sätt
Med nån liten, pytte pytte atom
känner exakt likadant
eller kanske mer
Låt mig veta...
Föd ett mirakel i mitt hjärtas kammare

- Innan min värld går under -




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2021-01-24 14:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ansvaret kan ligga tungt om man skulle fått en beställning på ex solidaritet eller medkänsla... Hur balansera orden... Men med poesins fria uttryck kan man fånga en känsla utan att strypa den... Så jo din devis är fullkomligt autodidakt och i allra högsta grad proffesionell på samma gång!
2021-01-26

  Hon kallar sig poet VIP
Tack alla ni som tagit tiden och lagt energin på att kommentera och i och med det också sprida värmen och glädjen. Applåder är också trevligt. Men kommentarer väger tungt/tack.
2021-01-25

  den nakna poeten
du är helt enkelt grym ditt bläck är heligt
2021-01-25

  Stisse
Texten berör på djupet. Underbart bildspråk.
2021-01-25

  Kitty Jogenby
Texten känns! Gillar starkt!

"Föd ett mirakel i mitt hjärtas kammare" alltså åh! åh! åh!
2021-01-24

    ej medlem längre
WOW - så ödmjuk inställning till den du älskar. Låt mig få veta om en atom inom dej också älskar mej. Jag gissar att millioner atomer nu gör sällskap med ännu fler atomer. Vilket kärleksmöte!
2021-01-24

  BenGust VIP
Och det känns. Suverän för flöde och ordvalörer. Bokmärke.
2021-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP