Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med stora steg...

Med liten fot
Blir man stor i orden
Hur man än filar
Stuvar om
Eller fejar
Fejlar livet ändå...
Ibland.
Då får man på raska fötter springa rätt
Så man slipper
Mejla
Om nåd...




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-01-26 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t