Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matchande objekt

Sökes,
Till skamfilad
Något kantstött
Person
Absolut inte ett fä,
Men lätt fånig,
Och lite... hårig
Att ibland dela tidningen med...
Eller en kanna kaffe eller The,
Vi får helt enkelt se.

Gillart.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-01-28 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t