Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Den yttre muren

Den yttre muren

finns runt oss alla

innanför finns ännu ett skydd

Mur av glas

jag kan iaktta livet utanför

kommunicera med ögon, mimik, händer

någon tittar in genom min mur i glas

någon oväntad vänder sig bort 

stänger om sig i sin ogenomtängliga mur

Även inom det ljusa glasartade 

kan livet bli ensamt




Fri vers av Maiah VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-02-07 21:43



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
Gillar dina tankar. De är tänkvärda!
2021-05-06

  Whero
Tänkvärt och bra författat.
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP