Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondskans närvaro.






Hon står där frusen fast.

Feg och rädd.

Alla skrattar och skriker.

Tårarna faller och efterlämnar svarta sträck.

Hon kan inte fly, hon är omringad av hånfullhetens väggar.

Hon trycks mot väggen och en hand mot strupen.

Hon skriker av ondhetens närvaro.

Hon har sparat i flera månader för att köpa sina nya Lee jeans, men som nu är förstörda.

Är hon feg.

Eller bara osynlig för godhet?




Fri vers av Andreas. Engwall
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-07-20 22:46



Bookmark and Share


  casanova
rubriken drog mig till att läsa den här...vilket jag inte ångrar. den var verkligen bra. du har många bra dikter, men den här har nog fastnat lite extra i mig :)

// mikki
2006-08-17

  prinscess VIP
den här texten landade direkt i mitt hjärta
gjorde ont att läsa
smärtsam
men du är otroligt duktig på att skriva
tack för att du delar med dig av dina dikter
2006-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Andreas. Engwall
Andreas. Engwall