Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Den kärlek som låter oss leva, belönar oss med frihet. Av Horace 2021-02-25.


Kommentar på en text (2578) en Rick





Känner mig så som håglös,
stundom är frågan frågslös,
inte ens möjliga svar,
substans verkar de har,
en 'fiskare' här plötsligt frös...



(2021 02 25)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-07-13 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP