Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött i sinnet trött i kropp!

Sitter på min stol i köket

Tömmer mitt sinne

 

Trött i sinnet trött i kropp

Men ändock full av hopp

 

Ler åt livet tacksam i stunden

 

 Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2021-03-15

 

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 361 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2021-03-15 10:06



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert, stillsamt och väl skrivet!
2021-05-02

  Ninananonia VIP
Fint !
2021-04-25

  Silverflowerpoet VIP
Precis när jag nästan inte orkade känna tacksamhet... Så har du satt ord på min känsla! Tack :-)
2021-04-17

  bluesatin
Ärligt och hoppingivande.
2021-03-28

  lila fjäderblomman VIP
Fint. Har upptäckt att tacksamhet fyller på och öppnar upp!
2021-03-19

    ej medlem längre
Allt vi har är dessa stunder av nu som vi kan fylla, på samma sätt som vi fyller oss själva. Leende, ja, så får man försöka möta livet.
2021-03-17

  Maj-Lis VIP
Visst finns det stunder när man får vara tacksam
2021-03-17

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken hoppfull dikt fylld av tacksamhet trots tröttheten!
2021-03-16

  Rise Little One
Sista meningen gör underverk!
2021-03-16

  Blomma-Stjärna VIP
ja, livet är berg och dal - men den är rik i sinnet som kan säga ja till både och!
2021-03-15

  WyS VIP
Nuet är det som gäller!
2021-03-15

  StinaJ VIP
Igenkännande text.
2021-03-15

  ULJO
Sunt resonerat. Hoppet det sista som över oss..............
2021-03-15

  Maria Sundelin VIP
Här och nu behövs ibland
2021-03-15

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att inte ge upp!
2021-03-15

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fina uppmuntrande ord. Fortsätt så.
2021-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin