Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Morgonkänsla


2004.05.23

Morgonen är här
med löftet om en ny dag,
född ur nattens djup.




Bunden vers (Haiku) av Algotezza VIP
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-07-23 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP