Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som dis

Du log
Och leendet spred sig
Som dis undan solen

Du slog
Och ilskan spred sig
Som en vårflod
Genom skogen

Kärligheten
Dog
Och tog modet med sig




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t