Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Trösterik

i mitt hjärta slår en stillhet

i min själ bor ett lugn

tiden låter mig bara vara 

 

en kraft så djup och rik

naturen är sig överlevande lik 

form av mig som älskar dig

 

hur blev tiden säg...

 

( håller hjärtat i sammetsväggar, stämmornas klara) 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-20 19:19



Bookmark and Share


  aol
Så fin dikt till så fin bild
2021-05-22

  Sparvögat VIP
Vackra ord som samspelar med bildens skönhet...
2021-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP