Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Seven flowers - a midsummer night's dream

"Hits you right in the feels" - LOVE. You are my seven flowers. You're my summer meadow. You are like the view of a sunrise on the horizon. I dance with feather-light steps in my mind. The butterflies play mischief, and it spreads all over my body. You are the sea. You are like rippling waves against the shore. A warm breeze in the wind. Inner peace. You make my eyes twinkle. I smile. Happiness. You are my flower meadow. A lush garden. A color palette. The sun. You're a maze I never want to get out of. You're a carousel ride. Tickling in the stomach. Enjoying. You're magic. Enchanting. You are tones of sweet music. My melody. You.

Sju blommor - en midsommarnattsdröm:
"Hits you right in the feels" - LOVE Du är mina sju blommor. Du är min sommaräng. Du är som vyn över en soluppgång i horisonten. Med fjäderlätta steg dansar jag fram i tankarna. Fjärilarna leker bus, och det spritter i hela kroppen. Du är havet. Du är som skvalpande vågor mot strand. En ljum bris i vinden. Inre ro. Du får mina ögon att glittra. Jag ler. Lycka. Du är min blomsteräng. En grönskande trädgård. En färgpalett. Solen. Du är en labyrint som jag aldrig vill gå ur. Du är en karusellfärd. Kittlar i magen. Njuter. Du är magi. Förtrollande. Du är toner av ljuv musik. Min melodi. Du. 

Bilden är min privata, dvs jag äger bilden, och det är jag på bilden. För att se mer av min fotokonst se här https://www.instagram.com/kristina0179/

Kan vara en närbild av en eller flera personer, blomma och text




Fri vers (Fri form) av Valkyria-Fatale
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-22 01:02



Bookmark and Share


  Charles Abrams
You're a maze I never want to get out of. You're a carousel ride. <3<3<3
2021-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale