Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BRÄNN ALLA MIDSOMMARSTÄNGER!

Alla ni som bara står och hänger:

Bränn alla midsommarstänger!

Strunta i alla traditioner

samt kommersens alla falska toner

Bryt er ut ur traditionens burar!

Riv ner alla stängsel, alla murar!

Bli inte ett folk systemet lurar

Själv så hoppas jag på hårda skurar

 

LARZ GUSTAFSSON 25/6 2021

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2021-06-25 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP