Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Godmorgonkram klokuggla<3


Horribel afterski TANKA


Efter att ha sett

döden rakt i vitögat

är helt avgiftad

då jag sett hur ful han är

ingen afterski vankas






Bunden vers (Tanka) av the wildcat VIP
Läst 81 gånger
Publicerad 2021-07-10 08:42



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
den blev bra
2021-08-06
  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP