Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila nu pappa

 

 

 

Vi strödde dig för vinden

i dag

över havet

som du alltid velat

 

När din aska sjönk ned i vattnet

bildades

ett vackert moln

som sakta försvann

i djupet

 

Det var här du fann ro

det var här du ville vara

gungandes 

med vågornas djup

 

Du älskade havet

det stora

kalla

havet

 

Det var här du ville få din vila

den sista vilan

den vackra

 

Vila nu i frid

i ditt hav

i ro

sov så gott pappa

 

Jag älskar dig




Fri vers av Ylvavirvla
Läst 2039 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2006-07-25 21:26



Bookmark and Share


  erkki
Jag vill bara sälla mig till mängden av uppskattande kommentarer. Vackert och värdigt. Det måste på sätt och vis vara en ynnest att få en dödsruna som denna. På något sätt beskriver den livskvalitet på hög nivå.
2011-04-26

  Lonley star
Det påminner mig om min mamma. Jag känner din sorg och även friden. Kram på dig. Jag har bokmärkt den här texten.
2010-11-05

  aol
känner gråten så fridfullt tack
2009-07-17

  Mangal VIP
Tårar. Stilla och rörande. Vackert.
2009-06-18

  mirabell
Tack för helande ord.
2009-02-03

  Ronny Berk
vackert i sorgen, så väl förmedlas känslan , ooh...
2009-01-25

  isabel louise
åh så vackert skrivet! berörande och fint!
2009-01-25

  Eaglemountains VIP
Vackra ord till någon man haft kär.....
2008-10-06

  Elin Katten Lo
Vackert och gåshud.

E
2008-06-26

    © Birgitta Wäppling VIP
Oerhört fin dikt till en älskad pappa!
2008-03-12

  Manal
vilken vacker dikt, sorgsen men klädd i vackra ord.
2006-10-30

  Tove Meyer VIP
Gripande och otroligt vackert ar allt jag kan saga.
2006-10-18

  Micael Axelsson
*läser i tystnad och berörs*
2006-10-06

  Sanna
Detta berör. svårt att veta vad man ska kommentera. En sådan här dikt skulle jag vilja få tillägnad mig när jag går bort. fantiskt.
2006-10-03

  Stubben
att få dessa ord med sig måste vara den varmaste och vackraste hälsning en far kan få
2006-08-26

  Propella
Ett fantastiskt avsked. Det är så svårt att kommentera, att hitta de rätta orden, men det här är vackert.
2006-08-22

    ej medlem längre
Ett mycket kärleksfullt och vackert avskedtal,
ritkigt tårfyllt faktiskt...
2006-08-14

    ej medlem längre
Med sådana ord kan han inte annat än vila i frid.
Magiskt och gripande.
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Ylvavirvla
Ylvavirvla