Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Regensburg, Wikimedia (Dr. Hagen Graebner, har givit tillstånd att dela bilden).


Regensburg och Zombie-Palme

Min första dikt på poeter.se var politisk nostalgi
Dröm om Zombie-Palme var politiskt nostalgi
"lovord och nostalgi"
Regensburg, vid Donau är "Lovord och nostalgi"
enligt Magris
Regensburg, Bayern
jag bor vid Umeälven
vid Kongofloden och vid flodens strand i Sarajevo
hade de inte folkhemsnostalgi
vad än politisk nostalgi gjorde
mellan Donau och Rhen
fruktar jag avsaknad av folkhemsnostalgi




Fri vers av A. Ostsee
Läst 168 gånger
Publicerad 2021-08-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A. Ostsee
A. Ostsee