Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det lätt humoristiska o dialektala tycket, bärs ibland likt smycket, kan talas eller skrivas, likt en gåva kan givas, blott en människa pallar för trycket...


Ännu ett rim likt kort ligger





Var smed en i Laxå
lagt alla sina verktyg då
kanske på e för hatt hylla
som i villa o krank fylla
långt från knoddarna di små.




Bunden vers (Limerick) av lodjuret/seglare VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2021-09-02 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP