Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu släpper jag mina Blekingedikter som var tänkt att bli en bok.


MIN FÖRSTA DAG (SOM BLEKINGEBO)

Min första dikt
som blekingebo
efter djupdykning
och rotande i lådor.

Nåväl jag kom i
förrgårnatt
allt mitt bohag
i många enda röror.

Hela da'n igår var
ett pyssel och
ett syssel
tiden gick igår och går.

Nu så tänker jag
inte stöka
bara fylla på
mitt kylskåp.

Efter det blir det
vila och njuta
sen så unnar jag mig en
grannskaps-cykeltur.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-02 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar