Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ONT I ASARUM(PAN)

Tog hotellcykeln och kämpade på
längs den gamla banan som asfalterad är
hela vägen från här
till Vislanda,
en sträcka på lite mer än sju mil.

Jag fick ont i rumpan i höjd med
Tostarp, fyra kilometer från Svängsta.
Det blev en vända tillbaka genom
Asarum.

Den vägen vill jag lova,
var inte så dum.
Storgatan rätt på
i aftonsol och himmel blå.

Både kor, hästar och får
fick min cykeltur.nu
att i glädje gå.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 80 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-09-02 21:10



Bookmark and Share


  Jaseph
Rolig titel! Spännande att höra!
2021-09-05

    Sefarge VIP
Härlig medryckande lyrik-geografisk
Rundtur i egen ohärmbar stil!
;)

2021-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar