Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag undrade en dag för länge sedan, stod i kassan på en mack det året. Över ord som 'buss' och 'shunt', tog lång tid att få veta med besked. Hur att bussa något eller använda sig av verktyget shunt.


Något litet om ett runt






Bilring mig inte i lördagsnatten
jamar gör väl mestadels katten.

Bilringen sitter gärna runt magen
i mitten mellan de fina behagen.

Bilringar står glänsande vackert så
att åka i bil känns fortare än blott gå.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-09-05 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP