Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


'Doktorn är inne', stod det på en skylt i den svenska översättningen av en bok. Har flera små böcker med den tecknade serien 'Snobben', som den fick heta på svenska. 'Peanuts' heter den nog i original... Tittar i dem stundom.


Det 'tar emot'





Ibland är det nödvändigt med en paus.
Antingen uppmanas en av någon,
troligen rätt utom stående.

Ibland blir en som 'utom sig'
på alldeles egen hand.
Se där, alltid klarar en något av.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-09-05 11:13



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Gillar den beska humorn!
2021-09-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP