Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

******* SALTA DROPPAR *******

 

 

Vinden talar tyst

tusen tankar

minns

nära

eld

sot

salt

hetta

 

spår

 

tänk

att tiden

kan stanna i askan

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA den fria




Fri vers (Fri form) av AiA Maria den fria
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-10-01 09:16



Bookmark and Share


  Koloristen
Elden brinner
och den minner -
om SOL!

2021-10-03

  Peter G VIP
det finns både smärta och frihet i dina ord som klingar vackert! Tycker även att du fångar en fin tanke i de sista raderna!
2021-10-03

  Susen VIP
Du fångar mig berör själen. Att stanna i askan förnimmer smärtsamhet
2021-10-03

  Blomma-Stjärna VIP
tänkvärt om tidens gång

att lyssna in vind och aska
2021-10-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörs av innehållet i texten om minnenas vind och om tiden som är kvar i askan.
2021-10-01

  Sparvögat VIP
Dina vackra ord tecknar tidens gång…
Tycker mycket om!
2021-10-01
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria