Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Home?

Why am I here?
Why am I now
Why am I over?
Why am I done
Why am I lost?
Why am I found
Why have I carried
My legs
So far from home?




Fri vers (Fri form) av Dr_Peace
Läst 87 gånger
Publicerad 2021-10-17 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dr_Peace