Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlängtan är lika evig som blodsband.


Rospigg

Ibland när jag rör din hand
Undrar jag om du inte önskar
Att du var någon annanstans

Ro mig i land
Östkustvind
Ro mig i land
För genom Roslagens
Dova skogar
Och hemliga vatten
Kunde mitt hjärta äntligen
Finna mod
Att trilla i

Ett sista kapitel
På ett grubbligt liv




Fri vers (Fri form) av Honungsgrävling
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-10-24 08:17



Bookmark and Share


  Linda Olsson örn
Å så fin den är.
Finna mod att trilla i , ett sista kapitel på ett grubbligt liv..
Formulering och rader jag gillar särskilt i den, och som fastnat hos mig. Tack.

2021-10-28

  Sparvögat VIP
Så vackra ord i längtan till Roslagens famn…
2021-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Honungsgrävling
Honungsgrävling