Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saker jag är dålig på

Att ta kritik och nederlag,
Och att misslyckas med stil
Att börja om redan idag!
Att vara taktisk och servil.

Att piggt var morgon vakna,
och ha en hälsosam rutin
Nått jag bittert saknar;
är min brist på disciplin.

Eller göra sånt jag tycker om
-om det inte görs perfekt!
Har allt för jävla bråttom,
typ så hälften hade räckt!

Har allt för lätt att njuta,
av sånt som mig förstör
Och alltför lätt att skjuta
problem och sånt framför.

Har svårt att känna tillit,
Och veta säkert vad jag tror
Att dricka lagom mycket sprit,
och inte köpa flera skor.

Kan aldrig riktigt välja
Men försöker nog ändå
Kan inte orden svälja
eller stå tyst och titta på.

Så svårt att sluta tänka,
Att bli kvar på en platå
Har allt för lätt att sänka
mig till en idiots nivå.

Att göra det som gynnar mig,
Är jag riktigt dålig på!
(Det sista är den enda grej
att helt ta fasta på)




Bunden vers av Vindelälva
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-12-24 18:30



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Snygg bekännelse !
2021-12-29

    ej medlem längre
Du är bra på att rimma, tycks ha god självkännedom och uttrycker önskningar mellan raderna som en vacker dag kanske går i uppfyllelse.

Själv har jag gett mig den på att någon gång, innan jag dör, vakna pigg som en mört innan klockan ringer :)

Vet att det finns saker jag kan göra för att hjälpa önskan på traven att gå i uppfyllelse.

God Jul!
2021-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Vindelälva
Vindelälva