Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rymd som aldrig är skymd

 

 

 

 Bakom sinnenas fängslande galleri 

blommar rosen av närvaro alltid fri

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-12-25 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP