Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


En gång kommer kärleken

 

en gång kommer kärleken

den kommer med ungdom

förstår det redan som barn

 

en gång kommer kärleken

den som tar en med storm

det är då som man glömmer

 

att en gång måste man mista allt

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-08 09:52



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, kärleken i ungdomen är högst å man glömmer aldrig!
2022-10-08

  Blomma-Stjärna VIP
vacker o kontemplativ
mening och målning
2022-10-08

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Kärleken förför och förtär.
2022-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP