Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna ovisshet och oro som en enda diktator lyckas skapa...


Ett Ögonblick ikväll

Står i köket och gör lite kvällsmackor
Tänder lampan
Öppnar kylskåpet
Det är lugnt hemma
Tanken slår mig
Hur många som idag inte kan göra detta?
Hur säker kan jag vara på att kunna göra detta om en vecka?
Hur kan en enda person orsaka så mycket omotiverat lidande?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-05 20:53



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Många frågor som kanske aldrig får svar.
2022-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP