Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


bok

 

 

uppslagen

 

som skugga 

inuti stilla mening

utan punkt

 

flödar mina väderstreck

ljusnande gryning

under min himmel

 

lämnar jag nattsömn

och låser in

det lästa

 

 

ny rad

 

 

*

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-03-22 07:32



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Själens vandringar.
2022-03-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP