Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon och jag mot alla



Jag träffade en ängel

Någon gång om natten
Hon satte sig på sängen
Bredvid överkasten

Hon var orolig, förtvivlad och
ledsen

och satt med pannan i djupa veck

Hon berättade sin tillvaro, historia
och vändpunkt

Om depressionen, smärtan
Och rösterna

Rösterna från hela världens
Människor

Jag lyssnade, jag förstod
Och relaterade,


Att även om vi varit med om likadan
utgång

Är vår slutsats densamma

Du, helig,
Jag, syndare

Jag önskar du inte var
En förhöjd varelse
O jag förbannat troll

För det är båda våran

Förbannelse...







Fri vers av KamomillKillen
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-13 13:06



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin djupsinnig betraktelse
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen