Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen tolkning av "kungasången"


En liten melodi

Ärad voro konungen
stolthet bär hans namn

Skål för ryska freden
skål för Fredrikshamn

Flit har präglat vår arme
svensken stred gediget

Se hur freden gör entre
slut på Finska kriget

Gustaf Adolf hård kritik
framtid ödesdiger

Avsatt i en stadskupp
rykten och intriger





Bunden vers av Kaptenlöjtnant
Läst 174 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-14 00:06



Bookmark and Share


  Nanna X
Fräsch tolkning, härlig snare drum!
2022-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Kaptenlöjtnant
Kaptenlöjtnant