Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En översättning av en tidigare text som heter "som Singlande Löv"


Kuin putoavat Lehdet

kuin putoavat lehdet

yksi kerrallaan
hitaasti leijuen
alas
kun tehtävä on täytetty

Vaikka kevät on nyt kääntymässä kesäksi
Syksy voi tulla
kun sitä vähiten odottaa

joskus kaivattua
joskus odottamatta
joskus liian pian

elämän puu varoittaa meitä harvoin
joskus meillä on aikaa kukkia
kylvää siemenenet
Mutta et voi takertua oksaan, -
Kun aika koittaa
Teemme viimeisen matkamme alas

Jonain päivänä me kaikki sen koemme
Meistä tulee putoavia lehtiä
Mutta sitä ennen
Me loistamme kirkkaina väreillämme
Ja muistetaan niitä, jotka olivat ennen meitä

Kuin lehdet elämän syksyllä

 




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2022-04-24 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP