Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första spoken word jag försöker mig på


Det som ligger i luften


Jag tänkte att jag tar ett
arsenal

O visar er hur det kan va'

För de som kan tänka, känna
lukta, se och höra
Saker som kanske inte ens,
har en existens,

Tankar, lukter, känsel (av all slags beröring)
Hallucinationer och röster

Röster,
som maler på om hur
värdelös, dålig och hur man borde
gå till väga

Tills du slutar
slutar vara,


Känsel,
Som kommer som ett hugg
Likt en sax som går igenom, vår lugg
För att sedan träffa örat
Och sedan bara blöda,
Blodet från ditt hjärta
Forsar, forsar likt en älv
om midnatt,

Tankar,
Som maler, uppstår och snurrar,
Likt en karusell
Du inte vill åka

Lukter
Kan få dig o hulka
Undvika platser
Att begränsa
Dig själv

Synen
Ser fan i trädgården
Tomtar på loften
Vättar i skogen
Eller mördare,
Sent på natten


Jag vill allt sänka
detta skepp om myter,
sagor, föreställningar om
detta

Detta land vi alla kan bli
offer för
men frukta icke mig
mina systrar eller bröder

Ty vi lever med detta ärr
Och vi kan inget göra
För vi trampar,
trampar i detta kärr

Det enda ni kan göra är o lyssna
Och höra


Det vi vill förmedla och berätta
Är att vi finns kvar

O att lämna något osagt
Är att mobba
Den som inte kan
Ta vara på sig själv
Eller andra








Fri vers (Spoken word/Slam) av KamomillKillen
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-04-26 20:57



Bookmark and Share


  Razors Edge
wow bara wow
2022-04-27

    ej medlem längre
Så bra. Jag gillar det du skriver.
2022-04-26
  > Nästa text
< Föregående

KamomillKillen
KamomillKillen