Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


suck ...


Natten den djupaste

Natt - hör min suck

i natten

texten

ligger framför mig

intill min suck

 

Natt -

tigande

väntar på ordet

på orden

som

uteblir

 

bilden består

 




Fri vers (Prosapoesi) av Monika A Mirsch VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-04-29 00:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker mycket om dikten och orden som formas och blir till i väntan.
2022-05-13

  Susen VIP
En fin och berörade text om ordens längtan. Magisk bild till i harmoni
2022-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om orden som uteblir.
Fint foto.
2022-05-04

  Anya VIP
Vilken snygg text. Tycker om innehållet och den lakoniska formen.
2022-05-03

  Elinor Sörensson VIP
Tycker väldigt mycket om bilden
och orden här.

Tänk, att i känslan av att orden
uteblir så flödar texten. Känns
igen.
2022-04-29

  Eva Helene VIP
Men orden blir till ändå, om än bara i en suck. Och ibland måste de få vara som en veklagan bara.
2022-04-29

  Kungskobran VIP
Natten sänker sig ner
allt blir tyst
och ingenting sker
men bilden består
som läker alla sår
Vak upp till en underbar dag
med skönhet lycka och välbehag
2022-04-29

  Maria Sundelin VIP
Talande
Kramar
2022-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP