Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näckrosen

Världen ser mig
i sina djupaste fåror
Simma i ett hav av tjära
Kyssa en näckros
utan blad

En pärla av saltvåt sorg
Prydde blommans mitt
Där inga blad kan brytas
Av övergivna händer

Inte ens
En sista gång




Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-07-15 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP