Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VI SES I HÖST

Vi ses i höst

när löven täcker såren

Vi ses i höst

när allt har lugnat sig

Oktobervindarna

ska torka tåren

men Jesus hinner kanske 

hämta mig...

 

 

Till hösten ses vi kanske

här på torgen

när mörkret faller

tidigt som sig bör

Ett enda ord

kan helt fördriva sorgen

så allt blir uppklarat

innan jag dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2022-08-22 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP