Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRÖSTA DIG FÖRSIKTIGT

Och jag kan trösta dig

försiktigt

för att läkedom 

är viktigt

Du är så mjuk och len

om huden

Du har ett dyrbart liv

från Guden

Det är så verkligt

och på riktigt

Och jag ska trösta dig

försiktigt

 

 

LARZ GUSTAFSSON 27/8 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-08-27 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP