Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Inte medgång i allt... Av Ewa-Britt Nilson. 2022-09-11. Knepet är förstås att tala i lönndom så att 'rätt öra' må nås av rykten...annars får väl allt en se av hur någon tar till flykten...


Kommentar på en text (2571) försök till rim




Ej med finkam kallas lösen
någon själ väl från teaterns tös sen

vilken seger åt vem dväljes
i veckan kanske stolthet sväljes

den kan nog likt näven i fickan
en ros för rätta flickan...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 64 gånger
Publicerad 2023-07-05 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP