Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtelsens bro

"Jag är kungens man och tar vad jag vill ha"


Nu är djävulen tillfälligt fängslad

så passa på

att tvätta ditt hjärta rent

Och se igenom

hans lögner


Snart går solen upp i väst

Men misströsta inte

Än finns det tid


lever du

Jag trodde att de avrättat dig

Anklagad

för kätteri

Nja

Trädet de hängde mig i brast


Och jag sprang skrattande

Därifrån


" Many more have to suffer

Many more have to die"


"Kämpa mot förtrycket "

Sa jag


Men de påstod

Att det finns undantag

Det var då

trädet brast
.

På den ena bilden

Står hon leende på en båt

Och jag minns när hon sa

Jag drömde att

Kaba låg här

"Im Asking why
Im Asking why"


Bakom slöjan finns svaren


Och bakom den

Finns en annan

Men fortsätt att söka


På den andra bilden

Sitter hon vid hans grav

Sabr sabr

Minns jag att hon sa

"Kära stanna här
Tills dagen åter gryr
Låt oss vila
I drömmens land"

Det är min far som sjunger

Och jag skriker så högt jag kan:

Spring

spring för fan

Snart står det män med vapen

På båda sidor bron

Och dom är fyllda av hat



Hasbi Allah

Hasbi Allah


Viskar jag


Och fortsätter

Över bron


Detta blir en lång resa
































































Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-27 18:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP