Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ta en bulle till!


Drömmen om elen

Det blåser rejält idag
- fint då blir det lägre elpriser
när vindkraftverken matar på.

Solen skiner 
- bra då blir det el via
solpaneler och solkraftverk..

Väldiga vågor på havet
- härligt  då är vågkraftverken igång.

Om det regnar i morgon
fylls vattenmagasinen på.

Är det sommar med ljusa nätter
går det åt mindre el åt lamporna.

Ännu ingen ny regering i sikte...
Ta en bulle till!

 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-10 13:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Bilden regerar nog mycket. Själv tog jag den för att visa hur lång tungan hos en ko är. Sedan läste jag texten.
2022-10-10

  Larz Gustafsson VIP
Garvade rejält åt rubriken.
Superb!
2022-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP