Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sms

 

 

Trodde aldrig att jag

åter skulle få

sådana underbara ord.

 

Det var länge sedan

du öpnnade ditt hjärta

och sa att du faktiskt

 

saknar

och tänker på mig.

 

 




Fri vers av Manal
Läst 501 gånger
Publicerad 2006-08-07 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal