Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckel


Mirakel

Mirakel

mirakel

kom !

låt mig vara den jag är

på riktigt

låt mig se

min själ

den jag är

här och nu

låt mig möta

mig

min själ

dig som jag älskar

för jag är du

i en evighet

 

Mirakel

mirakel

kom!

låt mig vara den jag är

på riktigt?

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-07 13:15



Bookmark and Share


  louisegirl
Så vackert om din identitet.
2022-11-08

    ej medlem längre
Mycket fin och djup text! Berör lite existentiella frågor som identitet.....?
2022-11-08

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om saknad och längtan.
2022-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP