Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Övning



Prydnad

Att plita några ord
och tro
men aldrig veta
vad dikten dukar upp,
vad poetens lön för mödan är.
Poetens lott
att satsa jag flott
och få den dikt
hen får,
och sedan le
och lägga undan

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2024-02-15 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP