Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga fråga går an sägs det...

Dela min dröm med mig...
Jag nyss ju sa... Säg inte nej...
Då hörde någon av sig....
Jag vet inte alls vem....
Men det kändes kanske som om
det var du som sist gick
som nu tillbaka kom...

Och jag ångrade ju sen att
jag inte tog chansen då
och föll dig om halsen
när du vände dig om och gav
mig en så´n konstig blick
och sen bara stack...

Ja, jag förstod ju väl att du var
i helt annorlunda skick, men ditt
beteende gav mig en nedåtkick...
Jag begrep inte ett smack...

Nu kanske, om det är du som är här
får jag kanske reda på vad, som
föregick beslutet då...
Att så snabbt dra, gå!









Fri vers av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 47 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt