Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korruption är ju trots allt bara en konspirationsteori


Istället för integritet



två stora piller låg i handen,
ett var ett stolpiller medan det andra
var avsett för oralt intag, båda svarta

intill stod en dropp-stolpe, påsen var
full av drop klart som vatten, märkt
med en etikett i form av en QR-kod


Valet var enkelt; Välj.







Fri vers (Fri form) av Gawain
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-16 01:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv skulle Anton ha uppmanat en patient till 'välj svälj', eftersom det är brukligt i sjuka hus, oavsett vit färg, inuti, brunt mest utanpå. (Eller var det kanske tvärtom? 'Under Pressure') Janette erkänner varken strider, krig eller misshälligheter. Bara rena misstag, som förälskelser eller så.
2022-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain