Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen tvekan alls!

Visst är jag i form!
Och jag är alldeles rund!
Rund är ju en form!




Bunden vers (Haiku) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-11-17 12:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlig är den formen :)
2022-11-23

  Jan Widströmer VIP
Formfulländat format
2022-11-22

  Monika A Mirsch VIP
Tack Ewa-Britt, du räddade min dag ja t.o.m. min värld!
2022-11-22

  lodjuret/seglare VIP
Humor o allvar blidde till lek, med musik och dans blir diskho tek...
2022-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt