Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyckel.- ”Allt är inte guld som glimmar?”


Kattguld?

Kattguld

är inte guld? 

är liksom kärleken är

när den inte är

kärleken? 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-11-18 10:13



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En liten gåta, insvept i sig självt.
2022-11-20

  Peter G VIP
Kärlek är inte guld om den inte glimmar?

Bra och klurig text!
2022-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Om kärleken inte glimrar så är det inte kärlek.
2022-11-18

    ej medlem längre
katters guld är det mest värdefulla.

om du uppskattar

något är det din värld.

jag köpte 100 bladguld från wish.

kostade 140 kronor med frakt.

första bladet blev jag hög av.

inte speciellt hög.

märkte inget senare.

funkar väl för vissa.

det var omsorsfullt blandat

varannan guld varannan papper.
2022-11-18

  Solstrale VIP
Ja allt är inte guld som glimmar, tyvärr. Gott fångat! Bra framfört!
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP